+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>MicroStation>MicroStation V8 2004 Edition>Spolupráce s jinými produkty
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoMicroStation V8itlacitkoMicroStation XMtlacitkoMicroStation V8 2004 Editiontlacitko2D a 3DtlacitkoReferenční výkresytlacitkoHybridní kresbatlacitkoAccuDrawtlacitkoAplikační vývojové prostředítlacitkoNový formát DGNtlacitkoSpolupráce s jinými produktytlacitkoRedlinetlacitkoViewtlacitkoPowerDrafttlacitkoPower Rail Track V8itlacitkoSelect ServertlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
Spolupráce s jinými produkty ...

Spolupráce s jinými produkty

MicroStation V8 je možné zakomponovat do složitých celopodnikových řešení, kdy úzce specializovaná činnost využívá různé systémy.

MicroStation V8 umí sdílet data s jinými programy. Například standardní formát výkresu firmy Autodesk DWG je nyní podporován přímo. DWG výkres lze otevřít jako referenční výkres, i jako aktivní výkres a prostředky MicroStationu ho vytvářet. Není tedy třeba provádět převody (import/export) DWG výkresu. Je možné předávat data jiným aplikacím - např. automatické publikování výkresů na Internetu.

MicroStation V8 podporuje tzv. negrafické informace, které jsou uchovány v externích databázích. Negrafické informace mohou být zpracovávány a udržovány jak v rámci MicroStation projektu, tak i zcela mimo: objekty ve výkresu mohou být propojeny s popisnými údaji, které vytváří a spravuje nikoliv tvůrce a správce projektu, ale například vzdálená státní instituce.


Poslední úprava: 16.6.2008 14:09
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.