+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>ProjectWise
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
ProjectWise

ProjectWise

ProjectWise je serverová platforma pro zajištění a podporu spolupráce v inženýrských projekčních týmech. Slouží ke zvýšení produktivity práce, zajištění kvality, zamezuje opakovaní pracovních úkonů a napomáhá dodržování stanovených termínů.

ProjectWise je ověřené řešení řízení různých projektů libovolného zaměření, které vždy výrazně přispívá ke snížení nákladů a ke zvýšení produktivity práce. Narozdíl od konkurenčních produktů řešení ProjectWise jako jediné zahrnuje nástroje pro správu dat v celém jejich životním cyklu, včetně interaktivního publikování výsledků práce.

Řešení ProjectWise je optimalizováno k zajištění nepřetržité spolupráce různých pracovních týmů s různými typy dat v reálném čase.

Základní informace

  • Úspora času při hledání, kontrole a přístupu k projektovým informacím
  • Omezení rizik projektu pomocí jediného zdroje pravdivých projektových informací
  • Předchází sankcím z neplnění termínů dodání, redukuje vícepráce a napomáhá dodržovat konečný termín dodání
  • Podporuje maximalizaci využití dostupných pracovních sil z různých oddělení

Zdroj: www.bentley.com


Poslední úprava: 8.9.2008 13:10
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.