+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>MicroStation>Redline
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoMicroStation V8itlacitkoMicroStation XMtlacitkoMicroStation V8 2004 EditiontlacitkoRedlinetlacitkoViewtlacitkoPowerDrafttlacitkoPower Rail Track V8itlacitkoSelect ServertlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
Redline

Bentley Redline

Bentley Redline je program, který dokáže prohlížet výkresy formátu DGN V7/V8, DWG a DXF. Navíc obsahuje i nástroje pro poznámkování (tzv. Redlining). Poznámky - textové i grafické - jsou umisťovány do speciální "hladiny" (tzv. Redline výkres). Bentley Redline umožňuje výkres tisknout v určeném měřítku.

Bentley Redline je vhodný především pro řídící a kontrolní pracovníky, pokud chtějí vidět práci svých kolegů a v reálném čase ji připomínkovat. Všechny nástroje jsou plně kompatibilní s programem MicroStation. Přechod mezi "velkým" MicroStationem a programem Bentley Redline je tedy bezbolestný.

Bentley Redline je možné zakoupit jako produkt. Uživatelé služby Bentley Select ho mohou použít zdarma. Zdarma mohou používat Bentley Redline i kooperanti a spolupracovníci uživatele Bentley Select. Stačí, aby Bentley Select uživatel svého spolupracovníka k používání programu Bentley Redline "pozval" (pomocí formuláře na Bentley stránkách).


Poslední úprava: 16.6.2008 14:55
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.