+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>MicroStation
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoMicroStation V8itlacitkoMicroStation XMtlacitkoMicroStation V8 2004 EditiontlacitkoRedlinetlacitkoViewtlacitkoPowerDrafttlacitkoPower Rail Track V8itlacitkoSelect ServertlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
MicroStation

MicroStation

MicroStation je základní softwarová CAD platforma pro uživatele (jednotlivce i velké pracovní týmy) nejrůznějších typů: architekty, projektanty pozemních i liniových staveb, geodety, kartografy a další profese. Každý uživatel, který se účastní procesu vytváření projektové dokumentace, má možnost využívat MicroStation podle svých potřeb – např. s navazujícími aplikacemi, které v souhrnu tvoří integrovaný balík snadno použitelných a univerzálních nástrojů. MicroStation výkonně zpracuje rastrová data a obsahuje i nástroje pro finální prezentaci projektu, zajistí nejen projektování a 3D modelování, ale i vizualizaci, animaci a velmi kvalitní prezentaci projektu.

 

K MicroStationu je úspěšně integrována pestrá škála softwarových nástrojů a utilit, které spolu hladce a plynule komunikují, a pružně reagují na specializované požadavky různých technických oborů, profesí a plní i požadavky, které na projekty klade např. státní správa.

MicroStation je platforma vyvíjená firmou Bentley již více než dvacet let. Spolu s MicroStationem může uživatel používat i některou ze stovek (někdy i velmi speciálně) zaměřených oborových aplikací. MicroStation byl použit jako základní pracovní nástroj při práci na mnoha tisících projektech v celém světě (namátkou jmenujme z poslední doby např. Olympijský stadion v Pekingu, Mariánský most v Ústí nad Labem, výstavba železničních koridorů, rekonstrukce berlínského Reichstagu, londýnská City Hall).

 

Související odkazy


Poslední úprava: 8.9.2008 13:42
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.