+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Geospatial
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoPowerMaptlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
Geospatial

Geospatial (Geodézie a GIS)

Společnost Bentley nabízí (v široké spolupráci s externími specialisty a vývojáři) širokou škálu produktů pro sběr a třídění geodetických dat, pro modelování terénu ve 3D, pro správu GPS dat, pro fotogrammetrii, pro zpracování satelitních a leteckých snímků, pro převod rastrových obrázků do vektorové kresby, pro vytváření bezešvých map atp.

Jednotlivé produkty zajistí plynulé propojení všech informací o územích, krajině, městech a inženýrských sítích. Pokrývají kompletní životní cyklus mapových dat a informací od jejich sběru v terénu, přes prezentaci, analýzy, publikování a různé typy tisků. Rovněž provedou jejich okamžitý přenos na Síť.

Související odkazy


Poslední úprava: 17.11.2008 15:17
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.