+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Archiv produktů>Building>Architecture
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitko3DArchtlacitkoMicroStation/JtlacitkoGeoGraphicstlacitkoPowerMap FieldtlacitkoBuildingtlacitkoTriformatlacitkoStructuraltlacitkoArchitecturetlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
Architecture

Architecture

Bentley Architecture je pokroková a přesto intuitivní a snadno použitelná aplikace řešení BIM (building information modeling - informační model budovy). Jako taková umožňuje architektům a projektantům tvořit kreativně a bez omezení, vyzkoušet více projektových variant, lépe se rozhodovat na základě kvalitních informací a předpovědět náklady a výnosy jednotlivých projektů. Návrhové a stavební dokumenty jsou koordinované automaticky, čím se eliminují chyby a opomenutí. Tudíž architektonické a stavební firmy můžou dodat lepši stavby na čas a v mezích rozpočtu, čili zlepšovat služby klientům a zvyšovat obrat – výhody podnikání kritické v dnešním konkurenčním prostředí.

Na rozdíl od osamocených architektonických aplikací na trhu, je Bentley Architecture součástí integrovaného balíčku aplikací řešení BIM - informačního modelu budovy, aplikací které přinášejí souvislou integraci mezi návrhem, projekcí, analýzou výstavbou a provozem v průběhu celého životního cyklu staveb. Toto ojedinělé řešení podporuje multidisciplinární pracovní skupiny a celosvětové týmy v řízeném prostředí, umožňuje jim tak stavět společně v jednom týmu (Build as one). Je používáno vedoucími světovými architektonickými, projekčními a stavebními firmami ve významných a komplexních projektech.

Zdroj: www.bentley.cz

 


Poslední úprava: 8.8.2008 23:52
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.