+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Archiv produktů>MicroStation/J
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitko3DArchtlacitkoMicroStation/JtlacitkoVzhledtlacitkoVytváření kresbytlacitkoŠtítkytlacitkoÚprava kresbytlacitkoSpolupráce s DBtlacitkoReferenční výkresytlacitkoRastrové souborytlacitkoSpolupráce s jinými programytlacitkoRozměry řízený výkrestlacitkoDigitalizacetlacitkoArchivovánítlacitko3D prvkytlacitkoVizualizace ve 3DtlacitkoAnimacetlacitkoVyužití InternetutlacitkoVývoj aplikacítlacitkoInženýrská konfiguracetlacitkoZákladní rozdílytlacitkoGeoGraphicstlacitkoPowerMap FieldtlacitkoBuildingtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
MicroStation/J

MicroStation/J a MicroStation PowerDraft 7.1

MicroStation/J a MicroStation PowerDraft 7.1 jsou obecné CAD systémy, které umožňují pracovat v rovině (2D) i v prostoru (3D). MicroStation PowerDraft 7.1 je "lehčí" verzí systému MicroStation/J, nenabízí některé (zpravidla speciální) vlastnosti a nástroje. Oba systémy pracují se stejnými daty. Přenositelnost výkresů i "doprovodných" dat mezi nimi je stoprocentní, a to i v případě, že výkres vytvořený v MicroStationu/J obsahuje prvky, které PowerDraft 7.1 neumí vytvářet.

Tento popis je společný oběma produktům, pokud budou některé informace uvozeny sloganem "Pouze MicroStation/J", znamená to, že tato vlastnost není v PowerDraftu 7.1 dostupná. Pokud bude v dalším textu zmiňován "MicroStation", znamená to, že se mluví o obou produktech.

Související odkazy


Poslední úprava: 26.6.2008 02:24
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.