+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Archiv produktů>PowerMap Field
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitko3DArchtlacitkoMicroStation/JtlacitkoGeoGraphicstlacitkoPowerMap FieldtlacitkoBuildingtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
PowerMap Field

Bentley PowerMap Field 2004 Edition

Program PowerMap Field 2004 Edition je spojení programů Bentley Redline a MicroStation GeoGraphics - z této aplikace nalezne uživatel v PowerMap Fieldu tzv. "prohlížecí" nástroje a možnosti. Nelze tedy vytvářet nový GeoGraphics projekt, avšak je možné (dříve vytvořený) projekt prohlížet (včetně negrafických dat).

PowerMap Field pracuje podle zažitého "Redline" standardu: Otevíraný DGN (popř. DWG) výkres je automaticky připojen jako reference k poznámkovému (redline) výkresu (.RDL), jenž se automaticky stane aktivním výkresem. Uživatel tak má možnost poznámkovat (jakýkoliv) DGN/DWG výkres, aniž by ho mohl změnit. Navíc (oproti programu Bentley Redline) lze číst připojené negrafické (databázové) atributy, a to včetně vazeb a vztahů, jak byly připraveny v (GeoGraphics) projektu.

PowerMap Field je přímým následníkem programu MicroStation GeoOutlook 7.1. Uživatelé programu SELECT, kteří mají zakoupenu licenci na GeoOutlook 7.1, mohou bezplatně upgradeovat na PowerMap Field.

PowerMap Field je navíc možné nainstalovat a provozovat na přenosných počítačích třídy Tablet PC, poznámkování výkresové dokumentace je tak možné snadno provádět přímo v terénu.


Poslední úprava: 27.6.2008 04:08
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.