+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Archiv produktů>Building
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitko3DArchtlacitkoMicroStation/JtlacitkoGeoGraphicstlacitkoPowerMap FieldtlacitkoBuildingtlacitkoTriformatlacitkoStructuraltlacitkoArchitecturetlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
Building

Building

Architektura a pozemní stavitelství

Víceoborové Bentley produkty a softwarová řešení umožňují architektům, projektantům pozemních staveb a návrhářům různých typů nosných konstrukcí (ocelových, dřevěných, železobetonových,…) navrhovat, analyzovat, budovat a následně spravovat a řídit projekty ve všech stádiích vzniku stavby. A poté i v době, kdy stavba je hotova a je třeba řídit a sledovat její provoz. Komunikaci mezi jednotlivými účastníky jakékoli části životního cyklu stavby zajišťuje technologie Building Information Models (BIM). Každá dílčí změna projektu či pravidla provozu stavby (způsobená jakýmkoliv uživatelem, který má právo do projektu, či způsobu používání stavby zasahovat) je zahrnuta do centrální databanky, a tato změna je snadno a automaticky přenášena k ostatním uživatelům. Takto je v průběhu celého životního cyklu zajištěna kontinuita dat: od ideového návrhu a modelování, až po koordinaci pracovních činností, výstavbu a provoz dokončené budovy.

Bentley produkty používají firmy, které jsou ve svém oboru na světové špičce. Pomocí těchto produktů vznikají stavby, které jsou právem považovány za nejvíce inspirující. Podívejte se na projekty oceněné na BE konferenci v roce 2008.

Související odkazy


Poslední úprava: 8.8.2008 23:36
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.