+
cesta:
Úvodní stránka>CAD>Aplikace>Pomůcky (axis)>VytaBun
menu:
tlacitkoCAD LeXikontlacitkonaše službytlacitkoCADtlacitkoBentley WebtlacitkoMicroStationtlacitkoBuildingtlacitkoGeospatialtlacitkoRastrové produktytlacitkoProjectWisetlacitkoAplikacetlacitkoPomůcky (axis)tlacitkoAktivReftlacitkoBoBuGratlacitkoBunPrevtlacitkoBunVeltlacitkoHroMeDeltlacitkoKřižníktlacitkoNaNajezdtlacitkoNatoBuntlacitkoNatoTexttlacitkoNaVrstvytlacitkoObsaDoVyktlacitkoPetlicetlacitkoPM_TexttlacitkoPriRastlacitkoPriSeztlacitkoPriVseReftlacitkoRadPrvkutlacitkoRefPlustlacitkoRozkladtlacitkoSezReftlacitkoSouraDoVyktlacitkoSpádnicetlacitkoSpoReftlacitkoSpoSepytlacitkoStaničáktlacitkoSumBuntlacitkoUpraKotytlacitkoVelTexttlacitkoVytaBuntlacitkoVytaTexttlacitkoNORMYtlacitkoKÓDOVÁNÍtlacitkoKONVtlacitkoVýztužtlacitkoiNGs_Geo CZtlacitkoTriCStlacitkoCeník Bentley produktů 2022tlacitkoCeník služeb - BentleytlacitkoSelecttlacitkoDiskusní skupinytlacitkoArchiv produktůtlacitkoFAQtlacitkohardwaretlacitkoo firmě
VytaBun

VytaBun

Pomůcka slouží k vytažení značek (buněk) a "vyčištění" plochy pod značkami. Ke své činnosti používá aplikace dvě metody - vytažení buněk a vyčištění buněk.

Vytažení buněk způsobí, že buňky budou vykresleny jako poslední. Tím se buňky dostanou nad všechny ostatní prvky a budou vždy viditelné. Vyčištění buněk způsobí, že plocha pod buňkami bude vyčištěna - všechny prvky pod buňkami budou skryty. Vyčištění buněk je prováděno tak, že nedochází ke změně výkresu. Díky tomu působí i na buňky v referenčních výkresech. Nedochází tedy ani k poničení prvků, které se ocitnou pod buňkami. Je možno nastavit, zda se čištění bude týkat skupin (bezejmenných buněk), nomálních buněk a sdílených buněk. Pro vyčištění plochy pod buňkami jsou použity uzavřené útvary uvnitř buňky (například kružnice, obdélníky, atd.). Viz obrázky popisu aplikace VytaText.

Jak objednat?

Potřebujete právě takovou pomůcku? Můžete si ji přímo objednat přímo z tohoto formuláře.

Cena pomůcky (bez DPH): 1280Kč

Email*:

Telefon*:

Vyplňte prosím minimálně jeden z údajů Email, Telefon!
Dotaz/Zájem o koupi*:



Poslední úprava: 17.10.2008 13:46
(c) 2007-2024 axis, spol. s r.o.